Binnenkijken Bij Emiel & Joan

In de rubriek 'Binnenkijken bij...' kunt u lekker anoniem bij andere mensen binnenkijken. Op deze manier kunt u zich laten inspireren en er stap voor stap achter komen wat u zelf wilt met het eigen interieur. Wist u dat deze rubriek wordt mogelijk gemaakt door Brouwer Meubelen in Heerhugowaard en hun klanten? In alle afgelopen edities van Shopping Paper hebben wij reportages mogen maken bij families die hun meubelen bij Brouwer hebben gekocht.

Gezellig en knus
In deze alweer vierde editie van Shopping Paper mogen wij een reportage maken bij Emiel en Joan. Op het moment van arriveren schijnt de voorjaars zon volop en Joan opent met een hartelijk gebaar de voordeur. Emial en Joan zijn 1965 met elkaar getrouwd en hebben drie volwassen zonen. Hun ruime twee-onder-een-kap-woning in Heerhugowaard hebben ze gezellig en knus ingericht.

Tuingericht
Ze kozen voor meubelen waar ze veel in kunnen opbergen, zodat de living altijd opgeruimd oogt. De woonkamer is gericht op de tuin en heeft een riante schuifpui waardoor er veel contact is met buiten.

De keuken en woonkamer worden niet gescheiden door een muur, maar door de stelling van de meubels lijken er toch twee aparte woontrekken te zijn.

Eenheid in houtsoort
In de keuken vinden we een grote eettafel met zes comfortabele eetkamerstoelen van zacht leder. Alle houten meubelen zijn van de zelfde houtsoort en kleur. Zo is er een eenheid ontstaan. Het wandmeubel is voorzien van enorm veel opbergruimte, maar oogt niet te groot.

Goede service
Emiel en Joan zijn erg gesteld op hun meubels en praten vol lof over de goede service van Brouwer Meubelen. "We zijn ontzettend blij dat we deze zaak gevonden hebben!" aldus Joan.

Bent u zelf ook toe aan goed interieuradvies en een niet te evenaren service, ga dan eens gezellig langs bij Brouwer Meubelen. U bent er van harte welkom. En wie weet staat uw nieuwe interieur, als u dat wilt, binnenkort in deze rubriek.

« terug naar vorige pagina

Binnenkijken Bij Emiel & Joan