Binnenkijken bij Brouwer Meubelen

Binnenkijken bij Brouwer Meubelen

In deze rubriek treft u meestal een reportage van een bezoek aan een tevreden klant van Brouwer Meubelen. Maar in deze editie nemen we eens een kijkje bij Brouwer zelf.

Modern eiken
Brouwer Meubelen bestaat al sinds 1929. Toen werd de eerste vestiging geopend in Alkmaar. Sinds 1995 is de winkel in Heerhugowaard gevestigd, als een van de eerste op de woonstrip Beveland. Brouwer Meubelen is gespecialiseerd in moderne  en romatisch eiken meubelen, die in vele kleuren worden gepresenteerd.  Brouwer meubelen weet alles over eiken. In de showroom is duidelijk te zien dat deze van nature mooie, karakteristiek en warme houtsoort zich heel goed laat combineren met de eigentijdse bankcombinaties, fauteuils en eetkamerstoelen.

Meer dan een grootse showroom
Brouwer Meubelen is een full-service berdijf. In overleg met de klant levert Brouwer meer dan alleen de meubelen. "Soms helpen we bij de klant thuis met het zoeken naar de juiste plaatsen voor de meubelen. Of is de tint van het eiken niet helemaal zoals gewenst, dan brengen wij het in onze eigen werkplaats op de juiste kleur.

Bezorgen
De thuisbezorging is gratis. De nieuwe meubelen worden op de aangewezen plek geplaatst door eigen betrouwbare medewerkers van Brouwer Meubelen.

Iedereen is welkom
Bent u nieuwsgierig geworden naar de talloze woonoplossingen van Brouwer Meubelen, breng dan vrijblijvend eens een bezoek aan de uigebreide showroom. Laat u overtuigen van het advies op maat en de prettige service. U zult zelf ondervinden dat kwaliteitsmeubelen echt niet duur hoeven te zijn.

« terug naar vorige pagina

Binnenkijken bij Brouwer Meubelen