Binnenkijken bij famlilie Molenaar

Binnenkijken bij Familie Molenaar

Er is maar weinig zo inspirerend als binnenkijken bij een ander! Niet alleen is het leuk om de sfeer van een huis te proeven, ook doe je nog allerlei ideeën op voor je eigen huis. Interieurs spreken de fantasie aan of vertellen juist iets over het persoonlijke leven van de bewoner zelf. In deze tweede editie van Shopping Paper maakt u kennis met de familie Molenaar uit Heerhugowaard.

Familie Molenaar woont al bijna 40 jaar in hun gezellige hoekhuis. Er is in al die jaren heel wat gebeurd. De kinderen zijn er geboren en getogen om later hun eigen weg te gaan. een ding is echter niet veranderd en dat is het thuisgevoel dat vader en moeder Molenaar nog elke dag mogen meemaken. Het huis past als een warme jas om hen heen. Toch, na zoveel jaren, hebben de zware eiken meubelen moeten wijken voor nieuwe kleur blank eiken salontafel met bijpassend dressoir. Ook de bank heeft er aan moeten geloven. Die heeft plaats gemaakt voor een fraaie relaxbank met draaifauteuil.

Eiken is helemaal terug

De Heer en Mevrouw Molenaar hebben bewust gekozen voor de nieuwe kleur bank. Ze zijn reuze enthousiast over het nieuwe eiken dat weer helemaal terug is. Blank of juist heel donkere houtkleuren zoals de kleur wenge of grafiet-eiken zijn momenteel zelf hot te noemen. Niet alleen voor meubelen binnen maar ook voor meubels in de tuin gaat men steeds vaker over op het eiken. Teakhout wordt steeds duurder en is minder sterk dan eiken. Reden genoeg om eens stil te staan over de vele mogelijkheden van eiken meubelen.

Goede voorlichting
De medewerkers van Brouwer Meubelen luisteren naar hun klanten, ze lezen vakliteratuur en consumentenbladen, ze bezoeken nationale en internationale beurzen. Al die inspiratie levert een uniek assortiment op. Eiken meubelen hebben zolang Brouwer Meubelen bestaat, altijd een onderdeel ervan uitgemaakt. Wilt u meer zien van het nieuwe eiken, dan heeft de showroom op Woonstrip Beveland in Heerhugowaard genoeg te bieden. En u krijgt er goede voorlichting, wat onontbeerlijk is omdat eiken een hoogwaardig kwaliteitsproduct is, mits het goed is gefabriceerd. En daar weet firma Brouwer echt alles van en dat beaamt de familie Molenaar dan ook.

Eiken in een modern rustic interieur
Modern rustic is een stijl die aansluiting zoekt bij het buitenleven met natuurlijke materialen zoals eiken, ingetogen kleuren en bescheiden decoraties. Alles is erop gericht om een sfeer te creëren die onmiddelijk vertrouwd is. De meubelen zijn sober maar zeker niet zonder raffinement. Gestreefd wordt naar een interieur dat aards is met een eigentijdse smaak en moderne rust.

Uw smaak
uiteindelijk wordt er niets gekocht zonder inzet van alle zintuigen. Daarom is het belangrijk je goed te oriënteren en met eigen ogen zien en te voelen welk kleur eiken bij jouw past. Brouwer Meubelen kan samen met u het ideale interieur samenstellen. Of u nu van een rustic, of van een modern interieur houdt.

« terug naar vorige pagina

Binnenkijken bij famlilie Molenaar