Binnenkijken bij familie Turkstra

Binnenkijken bij familie Turkstra

Zoals u van Shopping Paper mag verwachten hebben we ook nu weer een onderscheidend huis weten te vinden, om te laten zien in deze rubriek. Want nu gaan alle deuren open bij de familie Turkstra in Alkmaar. De heer en mevrouw Turkstra zijn echte fans van Brouwer Meubelen. Ze hebben dan ook vrijwel alle eiken meubelen bij Brouwer gekocht.


De familie Turksta woont aan de rand van Alkmaar in een vrijstaande woning. Het is een sfeervol huis met een lekkere grote tuin. Toen wij er aankwamen stond de achterdeur al open en de heer Turkstra kwam direct enthousiast naar buiten om ons hartelijk te verwelkomen. Voordat wij ook nog maar een stap in het huis hadden gezet, was al duidelijk dat de heer Turkstra wel een hele grote fan van Brouwer Meubelen is. Hij is vanuit zijn werk speciaal naar huis gekomen om een grondige toelichting te geven over het dressoir, waarover later in dit artikel meer.

Jaar na jaar
Het hartelijke stel verwende ons met koffie en chocolade. Daarna kregen we een rondleiding door het huis en langs alle meubels die van Brouwer Meubelen komen. De eiken eettafel met de robuuste eiken stoelen er omheen vormen een echte ontmoetingsplek in huis. De stoelen zien er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit.

En zitten ook nog uitstekend! Het riante bankstel past er prima bij. Mevrouwe Turkstra legt uit waarom ze voor deze meubelen gekozen hebben: "Ze gaan een leven lang mee. En de zitmeubels zitten ook na langere tijd nog steeds uiters comfortabel." aldus mevrouw Turkstra.

Speciaal gemaakt
Het dressoir blijkt geheel een eigen verhaal te hebben. De heer Turkstra vertelt: "Wij wilden graag zo'n dressoir met bovenop het blad een opstaande rand met spiegel. Maar de maat die wij wensten was alleen leverbaar zonder opzetstuk. De heer Brouwer heeft vervolgens heel erg zijn best gedaan om het alsnog voor elkaar te krijgen. Maar het dressoir bestond gewoon niet zoals wij dat wilden. Het was vreselijk jammer, we waren erg teleurgesteld. Maar toen... heeft de heer Brouwer het zelf gemaakt! Dat noemen wij pas echte service. Niets is hun veel al dus de heer Turkstra.

Van vader op zoon, van moeder op dochter
Ook de slaapkamers zijn voorzien van mooie eiken kasten. Op de vraag waarom ze alles bij Brouwer Meubelen kopen kunnen de heer en mevrouw Turkstra heel kort zijn: "Onze ouders kochten ook al bij Brouwer Meubelen en dat bevalt ze tot op de dag van vadaag heel erg goed. De service is echt uitstekend. En op het gebied van eiken kunnen ze er echt van alles leveren."

Neem eens een kijkje in de showroom
Wilt u ook de klantvriendelijkheid en dienstverlening van Brouwer ervaren? Neem dan eens een kijkje in de grote showroom op woonstrip Beveland. Brouwer Meubelen is gespecialiseerd in eiken woonmeubelen, maar u kunt er ook terecht voor vele andere woonstijlen. De heer Brouwer en woonadviseurs verwelkomen u graag!

« terug naar vorige pagina

Binnenkijken bij familie Turkstra