Binnenkijken bij familie A. Ranzijn

Binnekijken bij familie A. Ranzijn

Wonen is een van de leukste bezigheden: het interieur steeds weer veranderen, aanpassen en verfrissen tot het helemaal naar uw zin is. Laat u daarbij inspireren door hoe anderen wonen en leven. In elke editie van Shopping Paper treft u in deze rubriek "binnenkijken bij.." de nieuwste snufjes op het gebied van wonen aan. En hoe ze bij mensen thuis worden toegepast!

thuis voelen in uw eigen huis

Shopping Paper staat vol inspiratie, praktische informaite en trends. Brouwer Meubelen heeft voor elke woonwens een concept waarmee ook u zich thuis voelt in uw eigen huis. De rubriek Binnenkijken bij maakt het mogelijk om eens bij iemand anders naar binnen te gluren. Want wat is er nou leuker dan te bekijken hoe andere hun huis hebben ingericht? 

Wonen en werken op een plek
In deze eerste aflevering van Binnenkijken bij zijn we uitgenodigt bij de familie A. Ranzijn uit Heiloo. De familie A. Ranzijn heeft ruim zes jaar geleden dit mooie huis gekocht. Wat de bewoners vooral zo prettig vinden, is dat ze er kunnen werken en wonen onder een dak. Het huis en de tuin zijn zo ingericht dat ze pure natuur uitademen. En de living met de keuken is erg knus. In de tuin staat een fraai houten huis waar de oma van de familie woont.

Nieuwe eetkamer
De familie heeft zojuist een nieuwe eetkamer gekocht bij Brouwer Meubelen. Deze bestaat uit een grote tafel en zes stoelen, waar de hele familie gezellig samen komt. Wat heel bijzonder is aan de stoelen, is dat de rugleuningen verstelbaar zijn. Met zo'n stoel kun je na het eten bijvoorbeeld even lekker onderuit. En als je 's ochtends de krant wilt lezen, zet je hem juist op de actieve, rechte stand.
De stoelen zijn ook voorzien van wieltjes, zodat ze zich gemakkelijk verplaatsen. Er is gekozen voor een warme kleur rood die mooi afsteekt bij de rest van het interieur. De eethoek is zo een echte aandachttrekker geworden in het interieur. Hij haalt het geheel mooi op zonder overheersend te zijn.

Inrichten met passie
Brouwer Meubelen laat zich inspireren door vakbeurzen te bezoeken. Maar voor de verkoopadviseurs van is het vooral de passie om meubelen te adviseren die echt bij hun klanten en hun interieurs passen. Persoonlijke bediening op maat houdt meer in dan dat de meubelen mooi staan in huis. Ze moeten juist ook passen bij de leefstijl van de gebruikers.

Mini metamorfose
Steeds vaker kiest men voor een mini metamorfose. Want een andere stoel met een paar nieuwe accesoires kunnen al een heel nieuw karakter aan een huis geven. En dat hoeft echt niet veel geld te kosten. Denk maar eens aan het oerdegelijke eiken. En de zware banken en kasten uit de seventies zijn omgetoverd door eigentijdse ontwerpen die uitstekend passen in een modern interieur. Mocht u na het lezen het gevoel hebben dat uw huis ook toe is aan een opfrisser, twijfel dan niet en laat u adviseren door de woonadviseurs van Brouwer Meubelen. U bent van harte welkom!

« terug naar vorige pagina

Binnenkijken bij familie A. Ranzijn